





## **Program Schedule**

Time	Topics	Duration	Speakers
16:00-16:20	Recovery Processing and Preservation	20 min	Kathyayani
16:20-16:30	Tissue Evaluation Criteria for determination of suitability	10 min	K Srinivas
16:30-16:45	Quality Control in Eye Bank technical operations	15 min	G Srinivas
16:45-16:55	Specular Microscopy	10 min	Saroj
16:55-17:05	Environmental monitoring procedure	10 min	K Srinivas
17:05-17:15	Adverse Reaction reporting, investigation and Documentation	10 min	K Srinivas
17:15-17:45	Different sources of eye donation (HCRP / Voluntary / Volunteers / Eye donation Centers) and how to make them successful - Panel Discussion	30 min	Kishan
	Panelists: Saravanan, Shankha Twayana, Supriya Hirve, Sudarshana, Sijo Jose Moderator: Hariharan / Kishan		
17:45-18:00	Quiz – Eye Banking – Slit lamp and Specular Evaluation, Contraindications and Quality aspects of eye banking	15 min	G Srinivas/ K Srinivas

